Beam me up Scotty…
Ο Λινουξάς ο πρώην Windowsάς και ο Τρέκκι.

Φάκελλος Σεξ : Ψηλή γυναίκα (ΨΓ), Κοντύτερός της ‘Αντρας (ΚτΑ)

tall1.jpgtall1a.jpg

Ψηλή γυναίκα (ΨΓ) – Κοντύτερός της Αντρας (ΚτΑ).

‘Ενα τέτοιος συνδυασμός μπορεί από μόνος του να είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Αξιωματικά, μια ΨΓ και ένας ΚτA πρέπει να αποφύγουν τις συναντήσεις τους ως ζευγάρι σε δημόσιο χώρο, εκτός και εάν πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους.
Οι κακεντρεχείς συνδαιτημόνες θα σχολιάσουν αμέσως και αρνητικά μάλιστα και το ζευγάρι θα αισθανθεί πολύ άβολα.

Το ιδανικό σημείο συνάντησης λοιπόν είναι ένας πριβέ χώρος (όπως η κρεβατοκάμαρα), όπου το ζευγάρι θα ξεδιπλώσει τις αρετές του και θα αφήσει τη φαντασία να δουλέψει.

Κατ’ αρχάς, στάσεις όπως η Ιεραποστολική και το ‘Ορθιο Πισωκολλητό απαγορεύονται δια ροπάλου.

Στην μεν ιεραποστολική στάση ο άνδρας θα πρέπει να τεντώσει το σώμα του κατα πολύ ώστε να φτάσει να έχει οπτική επαφή με τη γυναίκα, στη δε ” ‘Ορθιο Πισωκολλητό ” θα χρειαστεί ένα από τα ειδικά σκαμνάκια Μετσόβου και ως γνωστόν οι άνδρες είμαστε τσιγγούνηδες όταν πρόκειται να ξοδέψουμε τα λεφτά μας σε ερωτικά αξεσουάρ.

Ως ιδανικές στασεις λοιπόν ορίζονται οι στάσεις που δεν περιλαμβάνουν ως απαραίτητο στοιχείο την οπτική επαφή, όπως :

α. Πισωκολλητό ξαπλωτό στα δεξιά ή στα αριστερά.

β. Πισωκολλητό ξαπλωτό μπρούμυτα.

γ. Πισωκολλλητό κλασσικό όπου όμως είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί μαξιλάρι για να στηριχθούν τα γόνατα του άνδρα και να ανέβει τα λίγα κρίσιμα εκατοστά για επιτύχει την καλύτερη δυνατή γωνία και κλίση διείσδυσης

δ. Ξαπλωτό αντικρυστό, όπου οι διαφορές ύψους εξανεμίζονται (είτε με ελαφριά κύρτωση του σώματος της ΨΓ είτε με ελαφρύ τέντωμα του σώματος του ΚτΑ), τα σώματα αγγίζονται παντού και αγγαλιάζονται με ευκολία.

ε. Στοματικό σεξ, μιας και εκεί ειδικά το ύψος του συντρόφου δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Ειδικά μάλιστα το στοματικό σεξ από τη ΨΓ στον ΚτΑ, μπορεί να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ηδονή καθώς η συνήθως φαρδύτερη δομή του κρανίου της γυναίκας πιθανότατα να σημαίνει και ευρύτερη στοματική κοιλότητα.

Σε αντίθεση με τους ΚτΑ που μια… γλώσσα σχετικά μικρότερη απο τη γλώσσα της ΨΓ, μπορεί να εντοπίσει ευκολότερα τα σημεία ηδονής στα χαμηλότερα της μέσης της γυναικείας ανατομίας μέρη και να εκτινάξει την απόλαυση σε πρωτόγνωρα ύψη καθώς θα χρειάζονται πολύ περισσότερες παλινδομικές γλωσσικές κινήσεις για να καλύψουν ολόκληρη την επίμαχη περιοχή.

‘Αλλος σημαντικός παράγοντας είναι το γεγονός πως ένας ΚτΑ , θα ψηλαφίσει το σώμα της ΨΓ πολύ περισσότερη ώρα μιας και οι παλάμες του καλύπτουν λιγότερη επιφάνεια με κάθε του κίνηση .
(αφήστε που τα μικρότερα χέρια έχουν και μικρότερες παρανυχίδες…)

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους που θα χρειαζόμασταν περίπου 50000 Terrabyte γραπτών για να αναλύσουμε, έχουμε μια και μόνη συμβουλή στις ΨΓ..

– Είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός με τη γλωσσοκοπάνα.

Advertisements

3 Responses to “Φάκελλος Σεξ : Ψηλή γυναίκα (ΨΓ), Κοντύτερός της ‘Αντρας (ΚτΑ)”

  1. εγώ στο είπα ότι είσαι κρυφό ταλέντο!!!!
    χαραμίζεσαι βρε με μια γυναίκα εσύ!!!!!

  2. Λες εεε;;;

    Φεύγω για Γιούτα! Μορμόνος θα γενώ με 4 συζύγους ΨΓς!

    ‘Η για Σ. Αραβία… θα σε κάνω Αραβίδα μου (Χαμπέρ Γραματίκ Ελ Μπαμπινιώτ).

  3. τι θα γίνει μωρό μου? θα με κάνεις αραβίδα σου??


Comments are closed.

%d bloggers like this: