Beam me up Scotty…
Ο Λινουξάς ο πρώην Windowsάς και ο Τρέκκι.

Θα μιλήσεις με τον αντιπρόσωπό μου!

Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα κοινωνικής αντίληψης:

– Μαρίκα μου καλησπέρα! Που να στα λέω!

– Λέγε μαρή…

– Παντρεύοομαι τον άντρα της ζωής μου!!! Ναι σου λέω! Τον Αλέκο ντεεεε, τον πρώην άνδρα της αδερφής μου της Ζωής!

– Μπράβο Αρτεμισία μου! Πότε είναι το ευτυχές γεγονός;

– Στις 32 του άλλου του μηνός!

(Μαμώτι μου… σκέφτεται η Μαρίκα… Στις 32 του άλλου μήνα είναι η πρεμιέρα της ταινίας του Μπράντ Πητ!!! Τι να κάνω η έρμη;)

– ‘Έλα Μαρίκα, είσαι ακόμη εκεί;

Για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις αμηχανίας στο μέλλον, μία είναι η λύση! REPRESENTATIVES INTERNATIONAL Inc. Είστε καλεσμένοι σε γάμο; Έχετε την θλιβερή υποχρέωση να παραστείτε σε κηδεία; Έχετε την τιμή να παρευρεθείτε σε βαφτίσια αλλά δεν μπορείτε να παραστείτε ή απλά… βαριέστε να πάτε; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Η εταιρία μας, REPRESENTATIVES INTERNATIONAL Inc, σας αντιπροσωπεύει σε κάθε σας κοινωνική και μη υποχρέωση. Νέοι, νέες και ηλικιωμένοι απαρτίζουν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αντάξιό σας και ικανό να σας αντιπροσωπεύσει σε κάθε είδους εκδήλωση: Γάμους, Βαφτίσια, Κηδείες, Δεξιώσεις, Συνεστιάσεις, Συμβούλια πολυεθνικών εταιριών, Σχολικά συμβούλια Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβούλια, Συζυγικά καθήκοντα, Καθήκοντα Εκκλησιαστικού Επιτρόπου.

Aκόμη, παρευρισκόμαστε αντί για σας σε: Δικαστήριο ως κατηγορούμενοι ή ως μηνυτές, τρώμε ξύλο για πάρτη σας αν είστε υπουργός, υφυπουργός, δικηγόρος, διευθυντής σε Τεχνικό Λύκειο, γιατρός του ΙΚΑ και πρέπει να κάνετε εξέταση σε ασθενείς.

Αναλαμβάνουμε ακόμη: Φακελάκια κάθε είδους προς γιατρούς, δικηγόρους, δικαστές και πάσης φύσεως υποχθόνιας μεταφοράς χρημάτων προς κάθε ενδιαφερόμενο δημόσιο πρόσωπο. Εσείς δεν έχετε παρά να αφήσετε το φακελάκι πάνω μας και εμείς θα το μεταφέρουμε στον λήπτη. Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε τις συζύγους πολυάσχολων επιχειρηματιών που αδυνατούν να εκτελέσουν τα συζυγικά τους καθήκοντα λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ή ανικανότητας. Αναλαμβάνουμε συζύγους αργόσχολων δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών. Πανέμορφοι εραστές κάθε αποχρώσεως και σωματότυπου, ικανοποιούν τις συζύγους σε κάθε τους επιθυμία. Αβίαστα, αβάδιστα και προπαντός… εχέμυθα!

Αναλαμβάνουμε ραντεβού δια αντιπροσώπου για γνωριμίες μέσω ‘Ιντερνετ. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην πέσετε στην παγίδα ενός εκβιαστή, δολοπλόκου, κακάσχημου ατόμου που σας έδωσε ψευδή στοιχεία στο MSN. Πάσης φύσεως αντιπροσωπείες! Σε όλο την Ελλάδα και την Κύπρο! Σε όλη την Ευρώπη και εις Παρισίους, Μόναχο, Λονδίνο! Σύντομα και στο Φεγγάρι! Οι αντιπρόσωποί μας κάνουν την Πρώτη Επαφή με τους Αρειανούς για λογαριασμό των Γήινων!

Με ένα τηλεφώνημα σας στο 0800-REP, αντιπρόσωπός μας θα σας επισκεφθεί στο χώρο σας και θα σας ενημερώσει για τα προγράμματά μας και θα σας δώσει την καλύτερη λύση για την μέγιστη δυνατή εκπλήρωση των καθηκόντων σας! Πάντοτε με την εγγύηση της πιστωτικής κάρτας Credocard και σε 333 άτοκες δόσεις. Αναλαμβάνουμε δανειοδοτήσεις μέσω αντιπροσώπου από τράπεζες, διαχείριση Χρηματιστηριακού χαρτοφυλακίου, επισκέψεις σε γιατρούς, ποινικολόγους, Αρεοπαγίτες και εμφανίσεις σε παράθυρα τηλεοπτικών καναλιών. Με πιστοποιητικά ISO 9002 και ISO 9001, Service Pack 666 και secure server Verisign. Είναι ο υγιής τρόπος επικοινωνίας του μέλλοντος, ΤΩΡΑ!!! Τηλ: 0800-REP. Πλέον η φράση «Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου» χάνει το νόημά της. «Θα μιλήσεις με τον αντιπρόσωπό μου»!

Ήταν ένα διαφημιστικό μήνυμα, κοινωνικού περιεχομένου, από το Εθνικό Λαγανιανό Ίδρυμα Λαγανοτηλεοραδιοφωνίας. Οι 100 πρώτοι που θα πάρουν τηλέφωνο θα κερδίσουν από μια τοστιέρα Κινεζικής κατασκευής, μάρκας Chee-Woo-Waa-Waa χωρίς γείωση, προσφορά της Manslaughter Trading Corp. Η χρέωση για τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα κλήσης είναι 11 Ευρώ + 1 σαλάμι αέρος Δανίας, Made in Ioannina, με έγκριση από την Isagelatos FreshMart ΑΒΕΕ. «Για να ξέρετε τι τρώτε και που κοιμάστε! FreshMart. Στα καλά καταστήματα»!

Advertisements
%d bloggers like this: